söndag 11 april 2010

Helgen är slut

och den kan bara summeras som härlig. I går var vi bortbjudna på 4 års kalas i katrineholm. Jätte trevligt, jätte god mat och jätte busiga barn!!! va inte hemma förräns vid 22. Bara att klä av barrnen, borsta tänder och bokstavligt leda dom till sängen. Alva hade somnat i bilen men Benji även om han var trött höll sig vaken ända hem så dom somna på två röda när dom låg i sängen. Och imorse vakna dom inte till ordentligt förräns vid 9... gracias säger mamman :)

Idag har det varit en sån där härlig dag med härligt solsken och barnen har varit ute och lekt med kompisarna mestadels hela dagen. Fick släpa in dom för att dom skulle äta och efter lunch var dom snabbt ute igen... men det är så det ska vara.
Under tiden passa jag på att städa städa städa. Tog även barrnens rumm men det var överskattat för när dom kom in vid ett tillfälle med sina kompisar så såg det likadant ut igen
:[ Why bother ...???

Nu sitter vi och tittar på 50 first dates ... den titta vi även på när jag satt i värkar och skulle få Alva...lite kuriosa ;)

puss och kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

har du något att säga?