lördag 28 november 2009

Igår var mamman och pappa och tog sig en dejt tillsammans med middag ute och bio. Mycket trevligt och ganska länge sen. Vi kunde inte ens minnas sist vi gjorde nått liknande och då har ändå både han och jag fyllt + att vi firat bröllopsdag. Men igår slog vi till och det var så mysigt. Först gick vi till en thai-resturang med ganska god mat men min åsikt är att thai är så mycket starkare än ex. kinamat så resturangen hamnar inte påmin top 10 kanske... Efter det så gick vi på 2012.Försökte få Cristian att vi skulle gå på new moon men det ville han inte, den kunde vi gott titta på hemma i soffan sen ..jaja 2012 gick ju bra oxå!

http://www.youtube.com/watch?v=OALrSNN9HJk

ganska bra, typ i samma stil som vilken katastrof/världen går under film. Det blev lite tårar och lite skratt och även om man sitter i tre timmar för att titta på den så händer det saker hela tiden men det är klart, hade varit skönt att sitta mjukare i tre timmar ...det ska man väl erkänna!

Så idag hämtade vi först barnen som sovit hos sin farmor och farfar och sen åkte vi ut till östermalma för hälsa på jultomten och lämna barnens önskelistor. Jultomten var ju ingen mindre än morfar men först var det lite tveksamt och dom var ganska blyga i början... Men sen så...:)

Nu ska vi snart äta potatis gratäng och fläskfile och sen blir det lördagsgodis och film...mysigt värre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

har du något att säga?